Software Asset Management Expert // Activiteiten

Volledig op de hoogte!

Softline Solutions is als Europees marktleider op het gebied van Software Asset Management een actieve speler op de markt. Met regelmaat worden vak inhoudelijke roundtables georganiseerd, evenals actieve participatie aan nationale IT evenementen. Ook via Social Media als LinkedIn en Twitter is Softline Solutions actief.

De SAM@Softline roundtables

Softline Solutions organiseert 3 maal per jaar een roundtable, waarbij een omgeving gecreëerd wordt waar vakgenoten optimaal kennis en ervaringen kunnen delen over Software Asset Management, in de breedste zin des woords. Dit evenement is uitsluitend bedoeld voor de eindgebruikers.

Waarom deelnemen?

  • In contact met uw vakgenoten
  • In een open een vertrouwde omgeving leren van elkaars ervaringen
  • Kennis opdoen over IT brede onderwerpen

SAM@Softline Flexera User Group congres

Softline Solutions faciliteert de kennisdeling tussen vakgenoten. Op jaarlijkse basis wordt de SAM@Softline Flexera User Group congres georganiseerd. Software Asset Managers en licentiemanagers van verschillende (internationale) organisaties komen bij elkaar om kennis en ervaring te delen over SAM brede onderwerpen waarbij de focus ligt op SAM tooling. Experts van Flexera FlexNet Manager Suite beantwoorden gebruikersvragen, waarnaast de roadmap ook wordt toegelicht. Dit congres is geschikt voor organisaties die zich aan het oriënteren zijn op een SAM tool of bezig zijn met de implementatie hiervan. Het congres is alleen toegankelijk voor eindgebruikers.

SAM@Softline LinkedIn groep

Meld u aan voor de exclusieve (besloten) SAM@Softline LinkedIn groep om in contact te komen met uw vakgenoten. Binnen deze groep wordt Software Asset Management in de breedste zin des woords besproken. Uiteraard kunnen ook specifieke vragen gesteld worden ten aanzien van license management.

Waarom lid worden?

  • Informatie en inzicht; wanneer het u uitkomt
  • Volledig op de hoogte blijven op uw vakgebied
  • Bespreek specifieke onderwerpen met specialisten en vakgenoten

SAM@Softline webinars

Verschillende malen per jaar organiseert Softline Solutions webinars gericht op de vraagstukken die binnen de SAM markt leven. De deelname aan een webinar is laagdrempelig en is geschikt voor alle soorten organisaties die elk hun eigen SAM volwassenheidsniveau kennen. Deelnemers krijgen tijdens een webinar de mogelijkheid om direct vragen te stellen. Vanwege privacy redenen worden de namen van de deelnemers niet getoond aan de overige deelnemers.