Software Asset Management Expert // Building SAM

Bouw uw House of SAM®

Het op de meest effectieve manier implementeren van SAM betekent dat organisaties een duidelijk beeld moeten hebben van hun langetermijnstrategie en de bijbehorende kortetermijnacties. Wat wilt u bereiken, welke software leveranciers zijn belangrijk voor uw organisatie? Het is allemaal van invloed op de stappen die u moet nemen om te komen tot “best practice SAM”. 

Visualiseer uw SAM strategie

Met de juiste begeleiding van een SAM expert, kunt u de gestelde doelen bereiken en zelfs op een vereenvoudigde manier visualiseren. Softline Solutions heeft het gelaagde model van de ISO/IEC standaard voor SAM vertaald naar het House of SAM®, dat vanaf de grond is opgebouwd. Om SAM op een succesvolle wijze te implementeren, is een stap voor stap aanpak van groot belang.

Softline Solutions heeft de House of SAM® building kit ontwikkeld. Deze fungeert als een visualisatie van uw langetermijnstrategie met bijbehorende kortetermijnacties. Bekijk de video om hier meer over te weten te komen.

Om SAM op de meest effectieve manier te kunnen implementeren, moet een organisatie een duidelijk beeld hebben van haar langetermijnstrategie en bijbehorende kortetermijnacties. Een SAM-expert die daarbij naast u staat om u de weg te wijzen, zal u helpen de juiste stappen te nemen om uw gestelde doelen te bereiken.

Ja, ik wil mijn eigen gratis building kit, neem contact met mij op!

Vul hieronder uw gegevens in.
Informatie