Software Asset Management Expert // Events

Hét jaarlijkse SAM tooling congres

Als Europees marktleider op het gebied van Software Asset Management (SAM) vindt Softline Solutions het belangrijk dat vakgenoten onderling kennis en ervaring delen over SAM brede onderwerpen. Tijdens het SAM@Softline Flexera User Group congres komen internationale organisaties bij elkaar om kennis te delen waardoor het Software Asset Management volwassenheidsniveau verder kan groeien. Naast verschillende klant cases, wordt er een compleet overzicht gepresenteerd van de roadmap van FlexNet Manager Suite. Gedurende de dag zijn er verschillende gelegenheden om uw uitdagingen op technisch en functioneel niveau te bespreken.

  • Testimonials
  • Informatie
  • Programma
  • Aanmelden

Het internationale SAM@Softline Flexera User Group congres is een jaarlijks terugkerend evenement waar het delen van kennis centraal staat. Vakgenoten komen bij elkaar om over SAM tooling gerelateerde onderwerpen, alsmede Software Asset Management brede onderwerpen te spreken.

Door de hoge opkomst, de inspirerende sessies vanuit de markt zelf en de mogelijkheid voor vakgenoten om met elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen wordt het congres door de markt hoog gewaardeerd. Ook dit jaar komen er weer interessante onderwerpen aan bod en verwacht Softline Solutions wederom een hoge opkomst.

Bezoek flexerausergroup.com pagina voor meer informatie, waar u zich tevens kunt aanmelden. Voor eventuele vragen kunt u zich richten tot flexerausergroup@softline-group.com

Tijdens dit internationale congres worden plenaire presentaties afgewisseld met verschillende informatieve breakout sessies.
Er zal voldoende ruimte zijn om met gebruikers onderling te discussiëren. Ook zal er een Senior Flexera Panel aanwezig zijn voor uw technische en functionele vragen rondom SAM tooling.

Bezoek www.flexerausergroup.com pagina voor meer informatie over het programma of om u aan te melden. Mocht u specifieke vragen hebben, dan kunt u deze stellen via flexerausergroup@softline-group.com.

  • Bent u een eindgebruiker?
  • Bent u verantwoordelijk voor Software Asset Management binnen uw organisatie?
  • Bent u verantwoordelijk voor licentie management?

Meld u dan aan op www.flexerausergroup.com pagina waar u tevens meer informatie vindt over dit congres. Voor vragen kunt u mailen naar flexerausergroup@softline-group.com 

Achtergrond Softline website