Software Asset Management Expert // Over ons // Partners // ServiceNow

ServiceNow

ServiceNow is een cloud-based platform met verschillende oplossingen die werk beter laat werken voor mensen. Softline Solutions is een van de gespecialiseerde Software Asset Management-partners wereldwijd binnen een beperkt geselecteerd partnernetwerk en helpt klanten  om de maximale waarde te halen uit de ServiceNow SAM Professional module.

Door de implementatie van SAM Pro kunt u aanzienlijk profiteren van de reeds geïmplementeerde ServiceNow-modules, en kunt u synergie creëren tussen SAM en andere ITSM-, ITOM- en ITBM-modules. Een perfect voorbeeld van die synergie is de herbruikbaarheid van gegevens, het creëren van consistentie en het maximaliseren van eerder gedane inspanningen en gemaakte kosten. Het ITAM-team kan bijvoorbeeld meeliften op het ontdekken van assets in uw omgeving door IT Operations Management.


ServiceNow SAM Pro

Elke organisatie heeft andere behoeften als het gaat om de implementatie van Software Asset Management als onderdeel van hun IT Asset Management strategie. ServiceNow SAM maakt end-to-end lifecycle management van software mogelijk op één platform, om uitgaven te optimaliseren en het compliance risico te verminderen. Neem de controle over licenties door software aan te schaffen, te beheren en te optimaliseren die aansluit op de behoeften van de bedrijfsvoering. SAM integreren in het dagelijkse IT-management is een beproefde "gamechanger". Moderniseer en vereenvoudig de manier waarop het werk gedaan wordt.

  • Beperk de software uitgaven door het licentiegebruik te optimaliseren, waardoor de jaarlijkse onderhoudskosten beter aansluiten bij het licentiegebruik en de toekomstige aankopen geoptimaliseerd worden. 
  • Reduceer de licentierisico's binnen één real-time overzicht voor ongelicenseerd gebruik, re-harvesting en software licentie posities.

Gezamenlijk webinar

Naast de implementatie van de ServiceNow SAM Pro-module, organiseert Softline Solutions ook gezamenlijke evenementen met ServiceNow.

Bekijk de on-demand versie van ons vorige webinar en zie hoe u het software lifecycle management kunt inschakelen vanaf één platform en hoe u SAM kunt integreren in het dagelijkse IT-beheer.

Softline Solutions helpt organisaties
met implementatie van ServiceNow SAM Pro module

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om
ServiceNow SAM PRO-module te implementeren om uw SAM-doelen te behalen?

Softline Solutions is genoemd tot een van de weinige gespecialiseerde Software Asset Management-partners wereldwijd die organisaties kan helpen om de meeste waarde uit de SAM Professional-module te halen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe The Now Platform® van ServiceNow perfect past bij alle bouwstenen die het huis van ITAM® definieren, inclusief het hoogste niveau van SAM-volwassenheid: volledige lifecycle integratie.

Start hier

Blog: ServiceNow Madrid release

¡Hola, Madrid! The new NowPlatform® Madrid release has just been launched, welcoming a significant and innovative leap forward for ServiceNow and their customers.

Read more

Blog: ServiceNow London release

Welcome to London! The new ServiceNow software release called “London” is now available, offering new capabilities specifically created and developed to deliver powerful intelligence across the enterprise.

Read more

Blog: This is why existing ServiceNow ITSM customers should use ServiceNow SAM Pro

A lot of organisations buy a Software Asset Management tool, but are not successful in achieving their SAM goals. As an existing user of ServiceNow who is looking at implementing or improving SAM, the new ServiceNow SAM Pro module should be on the top of your list.

Read more