ServiceNow is een cloud-based platform met verschillende oplossingen die werk beter laat werken voor mensen. Softline Solutions is een van de gespecialiseerde Software Asset Management-partners wereldwijd binnen een beperkt geselecteerd partnernetwerk en helpt klanten  om de maximale waarde te halen uit de ServiceNow SAM Professional module.

Door de implementatie van SAM Pro kunt u aanzienlijk profiteren van de reeds geïmplementeerde ServiceNow-modules, en kunt u synergie creëren tussen SAM en andere ITSM-, ITOM- en ITBM-modules. Een perfect voorbeeld van die synergie is de herbruikbaarheid van gegevens, het creëren van consistentie en het maximaliseren van eerder gedane inspanningen en gemaakte kosten. Het ITAM-team kan bijvoorbeeld meeliften op het ontdekken van assets in uw omgeving door IT Operations Management.


ServiceNow SAM Pro

Elke organisatie heeft verschillende behoeften als het gaat om het implementeren van Software Asset Management als onderdeel van hun IT Asset Management strategie. ServiceNow SAM maakt end-to-end beheer van de levenscyclus van software op één platform mogelijk, om de uitgaven te optimaliseren en het compliance risico te verminderen. Neem controle over licenties door die software aan te schaffen, te beheren en te optimaliseren die nodig is om aan te sluiten bij de bedrijfsdoelen. Het integreren van SAM in het dagelijkse IT beheer is een bewezen game-wisselaar. Moderniseer en vereenvoudig hoe het werk wordt gedaan.

  • Verlaag de uitgaven voor software door het gebruik te optimaliseren, uw jaarlijkse onderhoudsrekening af te stemmen en toekomstige aankopen te optimaliseren.
  • Verlaag risico's van softwarelicenties met één realtime weergave voor implementaties zonder licentie, terugclaimen van licenties, en softwareposities.
  • Voer SAM efficiënt uit samen met IT, in de enige single-platform oplossing om actie te ondernemen, te beheren, te optimaliseren, te herstellen en de impact van wijzigingen te berekenen.
Meer informatie

Webinar: Maximize IT Efficiency with SAM on a Single Platform

Naast de implementatie van de ServiceNow SAM Pro-module, organiseert Softline Solutions ook gezamenlijke evenementen met ServiceNow.

Bekijk de on-demand versie van ons vorige webinar en zie hoe u het software lifecycle management kunt inschakelen vanaf één platform en hoe u SAM kunt integreren in het dagelijkse IT-beheer.

Bekijk het werbinar

Softline Solutions & ServiceNow

Wij helpen organisaties de meeste waarde
te halen uit hun SAM Pro module

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om
ServiceNow SAM PRO-module te implementeren om uw SAM-doelen te behalen?

Softline Solutions is genoemd tot een van de weinige gespecialiseerde Software Asset Management-partners wereldwijd die organisaties kan helpen om de meeste waarde uit de SAM Professional-module te halen.
Neem contact met ons op om te ontdekken hoe The Now Platform® van ServiceNow perfect past bij alle bouwstenen die het huis van ITAM® definieren, inclusief het hoogste niveau van SAM-volwassenheid: volledige lifecycle integratie.

Start hier

Blog: Claim ongebruikte licenties terug met ServiceNow SAM Pro

Een efficiënte manier om kostenbesparing op licenties te realiseren, is het terugvorderen van ongebruikte licentierechten. Met ServiceNow SAM Pro is het mogelijk om “Reclamation Rules” te maken voor elk product dat relevant is voor uw organisatie.

Lees verder

Blog: SaaS Management met ServiceNow

Met de Orlando-release van ServiceNow SAM Pro zijn de mogelijkheden voor SaaS management binnen het Now Platform verbeterd. ServiceNow kan ook worden gebruikt voor nog meer applicaties, zoals DocuSign, Dropbox, Jira Software, Salesforce, Zoom.

Lees verder

Blog: This is why existing ServiceNow ITSM customers should use ServiceNow SAM Pro

A lot of organisations buy a Software Asset Management tool, but are not successful in achieving their SAM goals. As an existing user of ServiceNow who is looking at implementing or improving SAM, the new ServiceNow SAM Pro module should be on the top of your list.

Lees verder