Software Asset Management Expert // Over ons // Portfolio Softline Group

Portfolio Softline Group

Softline Solutions Northern Europe maakt onderdeel uit van de internationale Softline Group. De internationale groep heeft lokale vestigingen in Duitsland (Leipzig & München), Nederland (Nieuwegein), Frankrijk (Parijs), België (Antwerpen), Verenigd Koninkrijk (Londen) en Oostenrijk (Wenen). Softline Group is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde en erkende dienstverlener in de informatie- en- communicatietechnologie (ICT) sector. Sinds 2010 focust de organisatie zich op het verder uitbreiden van IT consulting en service dienstverlening.

Zelfs de beste IT-systemen voldoen niet aan hun potentieel als ze niet zijn aangepast aan individuele behoeften. De Softline Group levert IT services om een high-performance infrastructuur te bouwen en te onderhouden. Om hierin te kunnen slagen hebben we de keuze gemaakt om de specifieke behoeften van de klant centraal te stellen. Dit gegeven vormt altijd de basis voor de levering van onze diensten.

Een dienstenportfolio volledig aangepast op uw behoeften

Het is een uitdaging om alle aspecten van een IT dienst zo in te richten dat het flexibel genoeg is om volledig aan te sluiten op de manier waarop een organisatie zich ontwikkelt. Effectiviteit en kostenbeheersing creëren in IT omgevingen die steeds complexer worden, dat is precies de kracht van Softline Solutions. Betrokkenheid bij klanten en het training en opleiden van onze consultants is dan ook een hoge prioriteit voor Softline Solutions. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw core business.

Nominaties & Awards

Best In Class SAM Managed Service Provider In 2014 & 2015 is Softline Solutions tot “SAM Managed Service Provider Best in Class” uitgeroepen door het onafhankelijke The ITAM Review.

In 2014, 2015, 2016 & 2017 is Softline Solutions als “Flexera Software EMEA Best Performing Partner” uitgeroepen.

In 2016 is Softline Solutions genomineerd voor de Channel Awards 2016 als 'Best (SAM tool) Software License Partner of the Year'

Internationaal & onafhankelijk

Het internationale portfolio wordt gedragen door alle Softline Solutions vestigingen, waardoor multinationals van de internationale kracht gebruik kunnen maken en lokale vestigingen een lokaal aanspreekpunt hebben. Softline Solutions Northern Europe richt zich op de Benelux, UK, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, IJsland en heeft vestigingen in London, Nieuwegein & Antwerpen. Softline Solutions heeft daarnaast ook lokale vestigingen in Duitsland (Leipzig & München), Oostenrijk (Wenen) en Frankrijk (Parijs).

Achtergrond Softline website