Software Asset Management Expert // Over ons // Referenties

Referenties

Tevreden klanten zijn de beste referentie. Daarom doen we steeds ons uiterste best om ervoor te zorgen dat zij succes behalen door efficiënte inzet van IT. Uiteindelijk is het succes van Softline Solutions hierop gebaseerd.

Met deze doelstelling in gedachten, werken wij in vele organisaties en in vele verschillende branches. Softline Solutions' consultants hebben ervaring in complexe omgevingen van instellingen in heel Europa, van middelgrote organisaties tot multinationals, van commerciële organisaties tot overheidsinstellingen.


Diversiteit in projecten en klanten

Softline Solutions werkt, en heeft gewerkt, aan een grote verscheidenheid aan projecten, voor een grote verscheidenheid aan klanten. Tijdens een persoonlijk gesprek kan desgewenst meer inzicht gegeven worden in business cases en hiermee samenhangende projecten. Ook behoort een referentiegesprek bij één van onze klanten tot de mogelijkheden.

Gezien de vertrouwelijkheid van bepaalde projecten en samenhangende resultaten, wordt hierbij alleen een selectie van onze klanten weergegeven.

Tevreden klanten
zijn de beste referenties

 

Wilt u uit de eerste hand horen waarom onze klanten kozen voor Softline Solutions?

We kunnen een referentie gesprek opzetten met één van hen.
Hoor hoe wij werken, en hoe dat voor onze klanten werkt!

Interesse?