Software & IT Asset Management Expert // Over ons // Community & Sponsoring

Community & Sponsoring

Wij vinden het belangrijk om als organisatie niet alleen onze klanten te helpen vanuit IT Asset Management perspectief, maar meer te doen. Dit “meer doen” vertaalt zich naar het ondersteunen van goede doelen, lokaal en internationaal, maar daarnaast ook het leveren van een actieve bijdrage binnen onze branche. Vanuit de organisatie zelf, en vanuit onze medewerkers.

Softline Solutions en de community

ITAM Forum

In het voorjaar van 2020 is het ITAM Forum opgericht, met als doel om de waarde van IT Asset Management te promoten en de vooruitgang van de IT Asset Management industrie te ondersteunen. Een non-profit ledenorganisatie, geleid door ITAM professionals voor ITAM professionals.

Lees hier meer over het ITAM Forum.

WG21

Werkgroep 21 is een werkgroep die zich bezig houdt met de ISO 19770 standaard. Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions Northern Europe is een actief lid.

"Het is mijn stellige overtuiging dat de ITAM industrie als geheel, zijnde de combinatie van eindgebruikers, software-uitgevers, leveranciers van ITAM tools en consultancy organisaties, gebaat is bij een duidelijke en actuele standaard. Met de kennis en ervaringen die ik in de loop van de jaren heb opgedaan in het ITAM domein, wil ik helpen dit te bereiken."

Softline Solutions als sponsor

AMREF Flying Doctors

Deelnemers van Africa Classic halen geld op voor Amref Flying Doctors. Dit is een organisatie die vol overtuiging en lef werkt aan een gezond en sterk Afrika. Het is haar doel om de gezondheid van mensen in Afrika blijvend te verbeteren. Vooral die van meisjes en jonge vrouwen. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin. Onze collega Dennis Montanje zal zich in 2021 actief inzetten door middel van zijn deelname aan de Africa Classic. Lees hieronder meer over dit initiatief.

World Health Organization

Sinds jaar en dag vieren wij de decembermaand samen met onze klanten. Velen zijn in de afgelopen jaren verrast met een mooie en heerlijke decembertaart. In 2020 zag de wereld er anders uit. Daarom hebben we besloten om het geld dat normaal gesproken aan taarten wordt uitgegeven, te doneren aan het COVID-19 Solidarity Response Fund (onderdeel van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), om hiermee landen over de hele wereld te helpen. 

Utrecht Made

Naast het sponsoren van een wereldwijd goed doel, hebben we in december 2020 besloten om ook lokale kleine bedrijven te sponsoren. Daarom hebben we ons eigen Softline Solutions' team verrast met een kerstpakket van "Utrecht Made". We moedigen iedereen aan om zelf ook eens een bezoekje te brengen! Met dit cadeaupakket met duurzame producten dragen we niet alleen bij aan de samenleving, we willen er ook voor zorgen dat ons team de decembermaand goed begint en we een "Great Place to Work" blijven.

Softline Solutions en "Mother Nature"

Fruitful Office

Fruitful Office levert normaal gesproken elke week een fruitmand op ons kantoor. Zo investeren we in de gezondheid van ons team. Fruitful Office zet zich in voor een duurzame en eerlijke maatschappij. Het geleverde fruit is vers, lokaal en seizoensgebonden. Fruit dat niet wordt gebruikt voor de levering aan kantoren schenken zij aan lokale Voedselbanken en wordt voedselverspilling tegen gegaan. Daarnaast planten zij voor elke fruitmand die geleverd wordt een fruitboom in Malawi.

Wout.com

De missie van Wout: “Saving the world from boring places”

Softline Solutions heeft 2 "wouten" op kantoor staan. Wout is een boom voor binnen die maar 3x per jaar water nodig heeft en hij is: Groots, Gezond en Gemakkelijk. Voor elke set die wordt verkocht, wordt er een boom in Afrika geplant!
Meer weten over het goede doel? www.trees.org

 

Softline Solutions’ collega’s in actie voor een goed doel

Africa Classic 2021

Dennis Montanje, Managing Director van Softline Solutions Northern Europe gaat in oktober 2021 een bijzondere uitdaging aan.

"Ten eerste hou ik van fietsen! Ik vind het ontspannend en tegelijkertijd stelt het me in staat mezelf uit te dagen en nieuwe doelen te stellen. Een van die uitdagingen is de Africa Classic 2021 Edition, waar ik me nu voor heb ingeschreven omdat het me in staat stelt te genieten van mijn favoriete tijdverdrijf en tegelijkertijd geld in te zamelen voor een goed doel. Ik zal 6 dagen lang 400 km fietsen en 4000 meter hoogte overbruggen, allemaal in de schaduw van de Kilimanjaro!

Ik wil bijdragen aan een betere wereld door geld in te zamelen voor de Tanzaniaanse bevolking om hun gezondheid en omstandigheden te verbeteren, terwijl ik mezelf tot nieuwe grenzen wil drijven!

Help me alstublieft door mij te sponsoren als een Africa Classic biker, samen kunnen we een verschil maken!"

Meehelpen? Sponsor Dennis nu!