Software Asset Management Expert // Portfolio Softline Group // Datacenter oplossingen

Capaciteit. Perfect gepositioneerd

Elk datacenter heeft zijn eigen structuur – met de best mogelijke afstemming van beschikbaarheid, performance, security en  kosten. Terwijl ecologische aspecten ook in toenemende mate relevant worden. Maatwerk is een absolute focus van de expertise van de Softline Groep. Profiteer van langjarige ervaring en  een breed scala aan certificeringen.

Datacenter@Softline

Fabrikanten onafhankelijkheid en een totaal oplossing van een hooggekwalificeerde, gecertificeerde expert, waarbij vanuit het perspectief van de betroffen organisatie oplossingen worden aangedragen. Met praktijk ervaring vanuit vele projecten en diepgaande knowhow van alle factoren die samenhang hebben met de efficiëntie van een datacenter. Van data security, tot procesoptimalisatie of efficiëntie in energieverbruik: Vandaag – en in de toekomst!

Het beste scala aan services. Passend voor uw organisatie.

Een maatwerk oplossing wat volledig aansluit op de datacenter behoefte van welke organisatie dan ook: daar draait het om. Kwaliteit en kennis staan voorop; met inzet van een breed scala aan certificeringen en samenwerkingsverbanden met leidende IT partners.