Software Asset Management Expert // Portfolio Softline Group // Unified Communications

Breng alle kennis samen in 1 view

Unified Communications is het samenbrengen van een breed scala aan media in één gemeenschappelijk gebruikersinterface. En dat betekent meer dan alleen het integreren van taal, e-mail, video en chatberichten. Unified Communications houdt in het integreren en versnellen van alle communicatie binnen uw organisatie.

Flexibel werken

Unified Communications  betekent dat medewerkers, onafhankelijk van tijd, werkplek en device, gebruik kunnen maken van alle beschikbare communicatiediensten. Dat is de basis voor wereldwijde en flexibele inzet van werk, want de gebruikers van vandaag zetten graag alle devices, smartphone en tablet, in om werkzaamheden te kunnen doen. En dat betekent snel en efficiente toegang tot alle gewenste informatie.

Mogelijkheden te over!

Wist u dat de Unified Communications-oplossing van Microsoft vaak in aparte onderdelen wordt gelicentieerd? Want EA-contracten bevatten de Lync Standard CAL. Wat is er gemakkelijker dan gebruik te maken van deze mogelijkheden? Zo maakt een organisatie gebruik van een reeds gedane investering om op een zo effectief mogelijke wijze hiervan te profiteren.

Unified Communications by Softline Solutions

UC@Softline

Maak uw communicatie-infrastructuur gereed voor optimale flexibiliteit.
Met UC@Softline stelt een organisatie een stabiel informatie- en telecommunicatielandschap op, wat past bij de behoeften van een organisatie van vandaag en morgen. Inclusief virtualisatie, SharePoint-integratie, Active Directory en nog veel meer. UC@Softline: het samenbrengen van optimale flexibiliteit met bedrijfssucces.