Software Asset Management Expert // Portfolio Softline Group // Unified Communications // UC met Lync 2013

Perfecte interactie en integratie

Vroeger betekende samenwerken het fysiek bij elkaar zijn van een team.  Met Unified Communications en Microsoft Lync 2013 worden werk- en communicatieomgevingen op elkaar afgestemd. Anytime & Anywhere. Voor medewerkers betekent dit een volledig nieuwe gebruikerservaring via één enkele user interface.

Microsoft Lync 2013

  • Lync = “link” & “sync”
  • Samenbrengen van communicatievormen, zoals telefoon, vergaderingen, e-mail en instant messaging: binnen één user interfase.

UC@Softline

UC@Softline biedt gekwalificeerde en gecertificeerde Deployment en Support diensten voor het Lync-platform. Profiteer van jarenlange ervaring op het gebied van instant messaging, online vergaderen & conference calls en telefonie-integratie.


Uitgebreide demonstratie mogelijkheden

Tijdens een demonstratie wordt UC tastbaar, alsook de opgekende mogelijkheden.

Desgewenst is het ook mogelijk om gebruik te maken van het groots opgezette Softline Groep’s Democenter op Microsoft Lync 2013 en een uitgebreide range aan verschillende devices en IP-telefoons van Technology partners te testen.

Pilot installatie

De implementatie van een UC-omgeving begint normaliter met een pilot installatie, en neemt ongeveer 3 – 10 dagen in beslag. Deze installatie vindt ofwel in de productie-omgeving van uw ICT-infrastructuur plaats ofwel in een speciale test-omgeving (aanbevolen).

Voordelen

  • Premier Support Services (24 × 7)
  • Aanpassingsprogrammering (bv. integratie in ERP-systemen)
  • Diepgaande knowhow in alle gerelateerde bereiken (Windows, AD, Microsoft Exchange, ICT-veiligheid, virtualisatie)
  • Nauwe samenwerking met van device en gateways fabrikanten en partnerschap met QSC (SIP-provider voor Lync)
  • Microsoft “Gold Communications competence”
  • Lid van Microsoft Inner Circle en Cloud Excellence Partner (Exchange & Lync maakt deel uit van Office 365)
  • Exchange & OCS/Lync-specialisten van het eerste uur

Om zorg te dragen dat organisaties ten volle kunnen profiteren van een stabiele informatie- en telecommunicatieomgeving, maakt uitgebreid advies op het gebied van ontwerpen van infrastructuur, virtualisatie, storage, Microsoft-Windows deployment, SharePoint-applicaties, Active Directory en database applicaties voor MS Windows-, Linux- en Apple-technologieplatformen onderdeel uit van deze UC dienstverlening.