Continue beschikbaarheid & kwaliteit

Softline Solutions is met de Microsoft Gold competence expert op het gebied van Unified Communications-platform Lync 2013. Dit betekent dat als onderdeel van het bedrijfscommunicatie optimalisatie plan, desgewenst ook de expertise en technologieën van leidende aanbieders binnen het partnernetwerk van Softline Solutions geïntegreerd kan worden.

Het geheel kunnen overzien & begrijpen

Smartphone, fax, e-mail- & Office-applicaties, instant messaging, audio- en/of video-conferenties of het delen van applicaties – stuk voor stuk mogelijkheden die organisaties graag aan hun medewerkers beschikbaar willen stellen. En alles in één interface, geïntegreerd in uw individuele bedrijfsprocessen. Het portfolio van UC@Softline is hierop ingericht: volledige en gehele integratie, waarbij samen wordt gewerkt met vooruitstrevende dienstverleners.

Een premium service van premium partners:

Aastra: Unified Communications partner van Softline SolutionsAastra: Aastra ontwikkelt en verkoopt innovatieve communicatie-oplossingen voor bedrijven van elk formaat. Met meer dan 50 miljoen geïnstalleerde aansluitingen en zowel directe als indirecte aanwezigheid in meer dan 100 landen, wordt Aastra over de gehele wereld vertegenwoordigd.
AudioCodes: Unified Communications partner van Softline SolutionsAudioCodes Ltd.: AudioCodes ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt zowel gegevensnetwerkproducten en geavanceerde VoIP-technologieën. De producten van AudioCodes worden over de gehele wereld gebruikt voor breedband-, mobiele, kabel- en bedrijfsnetwerken.
Caseris: Unified Communications partner van Softline SolutionsCaseris GmbH: Om verschillende platformen en toepassingen te integreren en economische communicatiesystemen te kunnen verwezenlijken, bouwt Softline Solutions op het toekomstgerichte en modulair samengestelde Unified Communications-systeem CÆSAR van Caseris, dat zich flexibel aan de in het bedrijf bestaande infrastructuur aanpast.
Colima: Unified Communications partner van Softline SolutionsColima: Colima is een internationaal georiënteerde fabrikant van hoogwaardige en bijzonder gemakkelijk bedienbare Unified Communications-software voor Microsoft Lync. Al bijna 15 jaar maakt Colima talrijke klanten in alle bedrijfstakken enthousiast met veelomvattende oplossingen voor automatische gespreksverdeling (ACD).
Estos: Unified Communications partner van Softline SolutionsESTOS GmbH: Sinds 1997 ontwikkelt ESTOS GmbH professionele standaardsoftware. Constante investeringen op het gebied van  reseach & development dragen zorg voor innovatief en originele softwareproducten.
Ferrari Electronics: Unified Communications partner van Softline SolutionsFerrari electronic AG: Hard- en software spelen bij Unified Communications een grote rol, evenals naadloze integratie op bestaande ICT. Softline Solutions werkt hiervoor samen met een leidende Duitse fabrikant – Ferrari electronic AG.
Jabra: Unified Communications partner van Softline SolutionsJabra: Jabra is een van de wereldwijd leidende fabrikanten en dealers van handsfree communicatie-oplossingen met een diversiteit aan producten. Met haar divisies voor mobiele en professionele gebruikers produceert Jabra vaste en draadloze headsets en handsfree-oplossingen, die het gebruikers en bedrijven mogelijk maken om comfortabeler, productief en onafhankelijk van locatie te communiceren.
Kemp Technologies: Unified Communications partner van Softline SolutionsKemp Technologies: Om de prijs-kwaliteitverhouding voor Application Delivery en Load Balancing ook voor kleine tot middelgrote ondernemingen op een betaalbaar niveau te brengen, maakt Softline Solutions gebruik van het veelzijdige productportfolio van KEMP.
Plantronics: Unified Communications partner van Softline SolutionsPlantronics: Dankzij 50 jaar ervaring bieden producten van Plantronics uitstekende geluidskwaliteit en innovatieve technologieën – van Bluetooth-headsets tot Unified Communications-oplossingen.
Polycom: Unified Communications partner van Softline SolutionsPolycom: Polycom is de wereldleider op het gebied van op standaarden gebaseerde Unified Communications en Collaboration-oplossingen (UC&C) voor spraak- en videoconferenties. Polycom en haar meer dan 7.000 partners bieden Unified Communications-oplossingen met de beste gebruikerservaring en de omvangrijkste multi-vendor-interoperabiliteit tegen de laagste totale bedrijfskosten aan.
QSC: Unified Communications partner van Softline SolutionsQSC AG: Een UC-oplossing wordt compleet door aansluiting op het openbare telefoonnet. Hier gaat Softline Solutions voor de Keulse QSC AG, die als eerste Duitse aanbieder een gecertificeerde SIP-trunk – de IP-verbinding van de Microsoft Lync Server met het openbare netwerk – aanbiedt.
Sennheiser: Unified Communications partner van Softline SolutionsSennheiser: Bij Unified Communications-oplossingen zijn terminals een sleutelrol toebedeeld. Als leidende aanbieder gaat Softline Solutions voor de eersteklasproducten van Sennheiser.
Sikom: Unified Communications partner van Softline SolutionsSikom: Sikom Software GmbH is leidend fabrikant van contactcentrum-oplossingen, evenals van geautomatiseerde spraaktoepassingen en behoort nu al 15 jaar tot de meest innovatieve ondernemingen op het gebied van telecommunicatie.
Snom: Unified Communications partner van Softline SolutionsSnom: snom ontwikkelt Voice-over-IP-hard- en software, die op de open SIP-standaard is gebaseerd en zich onderscheidt door de interoperabiliteit met veel IP-oplossingen. Bedrijven van elke grootte, van home office en MKB tot grote conglomeraten, maken hun bedrijfscommunicatie gemakkelijker met de IP-producten van Snom.