Software Asset Management Expert // Portfolio Softline Group // Virtualisatie & Automatisering

Gebruikers tellen, devices niet!

Virtualisatie betekent, eenvoudig gezegd, dat software hardware simuleert. Maar de positieve effecten hiervan zijn uiterst reëel: hogere bezettingsgraad, maximale schaalbaarheid en verminderde (investerings-) kosten. Van desktops tot datacenters en de cloud – virtueel is snel!

De devices van gisteren zijn de gebruikers van vandaag

Waar gisteren devices nog in het middelpunt stonden, zijn het vandaag de gebruikers. En zij krijgen, onafhankelijk van locatie of tijd, toegang tot resources en applicaties – via laptop, PC, smartphone or tablet. Verzeker u ervan dat uw IT-omgeving op effectieve wijze geoptimaliseerd is op deze nieuwe aanpak van gegevensverwerking in uw organisatie.

  • Fabrikant onafhankelijke visie op de markt
  • Advies en consultancy services
  • TCO / ROI, GreenIT en bescherming van uw investeringen door het analyseren en optimaliseren van processen rondom licentie aanschaf.

Virtualisatie@Softline

Virtueel betekent ook individueel! De gekwalificeerde consultants van Softline Solutions maken zich persoonlijk sterk voor uw optimale oplossing. Wat past precies bij uw eisen en wensen? Welk design en welke mate van schaalbaarheid is juist voor u? Hoeveel capaciteit heeft uw bedrijf vandaag nodig – en hoeveel in de toekomst?

Virtualisatie by Softline Solutions