Software Asset Management Expert // Werken bij

Wil jij ook onderdeel uitmaken van een sterk team?

Softline Solutions Northern Europe is marktleider op het gebied van Software Asset Management. De organisatie is volledig gefocust op het leveren van diensten op het gebied van SAM, ‘we doen niets anders’. De mensen die aan de basis liggen van het merkt Softline Solutions zijn dus dagelijks bezig met SAM, elk vanuit hun eigen achtergrond, expertise en ervaringen. Voor de klanten van Softline Solutions zijn wij  sparringpartner, adviseur, dienstverlener en vaak ook aanjager om een organisatie naar een hoger SAM volwassenheidsniveau te brengen. Waarbij wij altijd werken vanuit het principe van het cruciale samenspel tussen organisatie, proces en techniek.

Softline Solutions: sparringpartner, adviseur, dienstverlener en, wanneer nodig, ook aanjager om een stap in maturity te nemen

Om in staat te zijn deze rollen te kunnen vervullen heeft Softline Solutions een sterk team gecreëerd met collega’s wiens doelstelling is de klanten van gedegen en kwalitatief hoogwaardig advies en ondersteuning te voorzien. Er wordt nauw met elkaar samengewerkt tijdens projecten en aangeboden diensten, waarbij de kennis en ervaring van de individuele consultants elkaar versterkt waarmee de klant ‘the best of both worlds’ kan worden geboden.

We zijn altijd op zoek naar verbetering, zowel in effectiviteit als in kennis en best practises. Daaraan draagt iedereen, ongeacht zijn of haar senioriteit binnen de organisatie, zijn steentje bij. En dankzij de open cultuur waarbij alle informatie (van strategisch, financieel en beleidsmatig tot aan de keuze van de locatie voor het Softline weekend) met elkaar wordt gedeeld in de maandelijkse einde maand meetings is iedereen betrokken bij alles dat Softline Solutions doet.

Je past bij Softline Solutions als je niet alleen de verantwoordelijkheid wilt hebben over je eigen baan en takenpakket, maar ook mee wilt werken en denken over het succes van onze organisatie en uiteraard dat van onze klanten. Voor minder doen we het niet!

Actuele vacatures

Job title Location Department  
Business Consultant Nieuwegein (Netherlands) Consulting & Support Details
SAM trainee Nieuwegein (Netherlands) Consulting & Support Details

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een winnend team?

 

Neem direct contact met ons op om onderdeel uit te maken van Softline Solutions.


De snelgroeiende onafhankelijk en Internationaal marktleider op het gebied van Software Asset Management.

 

Neem direct contact op