Software & IT Asset Management Expert // Werken bij

Wil jij ook onderdeel uitmaken van een sterk team?

Mensen bij Softline Solutions pakken graag hun verantwoordelijkheid. Voor klanten en projecten, voor kennis en inhoud. Omdat ze daartoe in staat zijn krijgen ze van ons alle vertrouwen. Bij ons kan iedereen zijn taken in grote mate zelfstandig invullen, met altijd het gezamenlijk doel in het vizier.

Professioneel en internationaal

De mensen die aan de basis liggen van het merk Softline Solutions zijn dagelijks bezig met Software & IT Asset Management, elk vanuit hun eigen achtergrond, expertise en ervaring. Voor onze klanten zijn wij niet alleen de vertrouwde partner voor de ondersteuning bij operationele taken, maar vooral de sparringpartner, de ervaren adviseur. Onze dienstverlening brengt ons daar waar onze klanten zijn. In de Benelux, in de UK en in de Nordics of soms ook verder. Ons kantoor is in Nieuwegein, maar onze klanten zijn wereldwijd. We werken voor nationale en internationale organisaties die gebruik maken van de kennis en kunde van Softline Solutions om hun strategische SAM / ITAM doelstellingen te behalen. Juist die uiteenlopende ervaringen maken werken bij Softline Solutions uitdagend. En uiteraard zorgen we ervoor dat je altijd kunt terugvallen op de kennis en ervaring van je collega’s op de gezamenlijke thuisbasis.

Dynamiek. Ook in jouw ontwikkeling.

De wereld van SAM / ITAM is dynamisch. De snelle wijzigingen in IT-omgevingen vragen om nieuwe inzichten en een nieuwe SAM / ITAM strategie die aan blijft sluiten op de nieuwe werkelijkheid. Om bij te blijven moet je je blijven ontwikkelen en zorgen dat je up-to-date blijft. Daarom besteden we veel aandacht aan kennisdeling, gezamenlijke ontwikkeling van diensten en het onderzoeken van nieuwe technieken en modellen om onze klanten te helpen. Uiteraard bieden we onze collega’s graag de mogelijkheid zich verder te bekwamen in hun vakgebied. Of je nu start als trainee of juniorconsultant of als ervaren consultant, we bieden je graag en uitdagende omgeving waarin je kunt groeien naar een nieuwe rol.

Actuele vacatures

Job titleLocationDepartment 
Business Consultant Nieuwegein (Netherlands) Consulting & SupportDetails
Technisch Consultant Nieuwegein (Netherlands) Consulting & SupportDetails
Trainee Technisch Consultant Nieuwegein (Netherlands) Consulting & SupportDetails

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een winnend team?

 

Neem direct contact met ons op om onderdeel uit te maken van Softline Solutions.


De snelgroeiende onafhankelijk en Internationaal marktleider op het gebied van Software & IT Asset Management.

 

Neem direct contact op