Software & IT Asset Management Expert // Werken bij

Omdat een baan bij Softline Solutions meer dan werk is

Softline Solutions is Europa's onafhankelijke, internationale & meest toonaangevende Software & IT Asset Management expert in de markt en creëert transparantie in software assets, waardoor organisaties in staat zijn om “Compliance, Control & Cost savings” te realiseren.

Mensen bij Softline Solutions pakken graag hun verantwoordelijkheid. Voor klanten en projecten, voor kennis en inhoud. Omdat ze daartoe in staat zijn krijgen ze van ons alle vertrouwen. Bij ons kan iedereen zijn taken in grote mate zelfstandig invullen, met altijd het gezamenlijk doel in het vizier.

Professioneel en internationaal

De mensen die aan de basis liggen van het merk Softline Solutions zijn dagelijks bezig met Software & IT Asset Management, elk vanuit hun eigen achtergrond, expertise en ervaring. Voor onze klanten zijn wij niet alleen de vertrouwde partner voor de ondersteuning bij operationele taken, maar vooral de sparringpartner, de ervaren adviseur. Onze dienstverlening brengt ons daar waar onze klanten zijn. In de Benelux, in de UK en in de Nordics of soms ook verder. Ons kantoor is in Nieuwegein, maar onze klanten zijn wereldwijd. We werken voor nationale en internationale organisaties die gebruik maken van de kennis en kunde van Softline Solutions om hun strategische SAM / ITAM doelstellingen te behalen. Juist die uiteenlopende ervaringen maken werken bij Softline Solutions uitdagend. En uiteraard zorgen we ervoor dat je altijd kunt terugvallen op de kennis en ervaring van je collega’s op de gezamenlijke thuisbasis.

Gecertificeerd als "Great Place to Work"

15 September 2020 - "Wij zijn er bijzonder trots op dat Softline Solutions gecertificeerd is als "Great Place to Work". Softline Solutions is een ambitieuze organisatie waar innovatie gedreven wordt door het enthousiaste en hechte team. De gedrevenheid van het team en het enorme enthousiasme vanuit ieder teamlid wordt niet alleen onderling als kracht gezien, maar wordt tevens gewaardeerd door onze klanten. Nieuwe collega’s worden direct opgenomen en omarmd als volwaardig teamlid. Deze certificering onderstreept de kracht van het Softline Solutions' team, waarbij de mens achter de medewerker te allen tijde centraal staat en waarbij de 5 waarden "geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap" geworteld zijn in de organisatie, de cultuur en het team. De titel "a Great Place to Work" is een mooie titel om met veel trots te voeren.", aldus Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions Northern Europe.


René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland: "Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place to Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” 

Collega's over Softline Solutions

Jolanda van Dijk - Service Delivery Manager

Jolanda werkt al ruim 6 jaar bij Softline Solutions Northern Europe. Ze is als Service Delivery Manager een belangrijke schakel in de diensten die wij aan onze klanten leveren en hierdoor direct verantwoordelijk voor de klanttevredenheid.

"Softline Solutions is een ‘Great Place to Work’ omdat er, ondanks dat het een commercieel bedrijf is, ruimte en aandacht is voor de medewerkers, zowel werk-gerelateerd als persoonlijk. De ruimte voor persoonlijke ontwikkeling maakt van Softline Solutions een goede werkgever."

Chuan Ha - Technisch Consultant

Chuan werkt 2 jaar bij Softline Solutions Northern Europe. Hij is als technisch consultant verantwoordelijk voor de integratie van informatiesystemen met als doel de klant te ondersteunen in de verrijking van databronnen.

"In alle uitdagingen, toch genoeg ruimte voor menselijkheid. Voor mij heel belangrijk, want uiteindelijk klaren we het met elkaar".

 

Dennis Montanje - Managing Director

Dennis is oprichter van Softline Solutions Northern Europe, en leidt al 10 jaar de organisatie. 

"Softline Solutions is een ambitieuze organisatie waar innovatie gedreven wordt door het enthousiaste en hechte team. Nieuwe collega’s worden direct opgenomen en omarmd als volwaardig teamlid. De gedrevenheid en enthousiasme wordt tevens gewaardeerd door klanten".

Diversiteit en inclusie

Softline Solutions is een werkgever die gelijke kansen biedt en die zich inzet voor het opbouwen van een diverse en inclusieve organisatie waar werknemers het gevoel hebben dat ze erbij horen. Dit betekent dat personen die bij Softline Solutions willen werken, in overweging worden genomen zonder rekening te houden met ras, huidskleur, godsdienst of overtuiging, geslacht, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, zwangerschap, nationaliteit, leeftijd, handicap of enig ander kenmerk dat door de wet wordt beschermd.

Jouw eerste werkdag bij Softline Solutions

Wij vinden het erg belangrijk dat je je als nieuwe collega welkom voelt binnen onze organisatie en in een warm bad terecht komt. Het proces van verwelkomen begint direct na ondertekening van je arbeidsovereenkomst. We nemen je dan namelijk direct mee in een voorstelrondje binnen de organisatie.
  
Op je eerste werkdag ontvang je een welkomstpakket met daarin belangrijke zaken om goed van start te gaan zoals o.a. een toegangs-tag voor kantoor, laptop, smartphone, notitieboekje, pen en dopper. De laptop is door onze IT-collega’s voorbereid, zodat je een vliegende start kan maken.

Na het openen van je mailbox staat er een mail klaar van je leidinggevende met een uitgebreid welkomstprogramma. Dit programma vangt aan met een gesprek met onze Managing Director, Dennis, gevolgd door introducties met alle “bloedgroepen” binnen onze organisatie. Van marketing tot sales, van business tot technisch consultants en van human resources tot operations. Hierbij zal de nadruk uiteraard liggen op de werkzaamheden die je zal gaan uitvoeren. Naast de introducties zal je starten met de benodigde trainingen en uitgebreide kennisoverdracht ten behoeve van de uitvoering van je nieuwe functie. Tussen al de formele introducties en kennisoverdracht door, vinden er koffie- en lunchpauzes plaats waarin je uitgebreid de ruimte krijgt om alle nieuwe collega’s op persoonlijk niveau te leren kennen.

Softline Solutions - Meer dan werk alleen

Actuele vacatures

Job titleLocationDepartment 
Integration Consultant (Developer) NL Nieuwegein (Netherlands) Consulting & SupportDetails
ServiceNow Consultant (ITOM) NL Nieuwegein (Netherlands) Consulting & SupportDetails
ServiceNow Consultant (ITAM) NL Nieuwegein (Netherlands) Consulting & SupportDetails
Technisch Consultant NL Nieuwegein (Netherlands) Consulting & SupportDetails
Trainee Technisch Consultant NL Nieuwegein (Netherlands) Consulting & SupportDetails

Meer informatie & solliciteren

 

Patrick Mesman - HR Manager

E-mail: Patrick.Mesman@softline-group.com

Telefoon: +31 30 55 00 300

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een winnend team?

Neem direct contact met ons op om onderdeel uit te maken van Softline Solutions.


De snelgroeiende onafhankelijk en Internationaal marktleider op het gebied van Software & IT Asset Management.

Neem direct contact op